Telefon: + (90) 850 304 27 35  |  Telefon: +90 542 557 65 28

title icon
Arel Atık

Hizmetlerimiz

Akaryakıt İstasyonları Benzin Motorin Ürün Karışımları Bertarafı

Benzin ve motorin birbirine karıştığında ayrıştırılamamaktadır. Akaryakıt istasyonlarında karışan benzin ve motorin ürünleri tehlikeli atık sınıfına girmektedir.

Akaryakıt İstasyonları Tank Temizliği

Akaryakıt istasyonlarında bulunan benzin ve motorin tanklarının periyodik olarak temizlenmesi gerekmektedir. Firmamız exproof ekipmanlar ile bu tankların temizliğini yapmaktadır.

Akaryakıt Tankları Temizliği

Akaryakıt tank temizleme isleminde tank icindeki deneyimli personelin yapilan temizliği kamera ile cekim yapar yapilan cekim canli olarak disardaki heyete canli olarak izletilir.

Göl, Gölet, Kanal, Çay vb. Temizliği

Tehlikeli kimyasalların, petrol türevli yakıtların karıştığı göl, gölet, kanal, çay, dere vb alanların temizliği firmamız tarafından deneyimli personellerimiz ile yapılmaktadır.

Kimyasal Ürün Depolama Tankları Temizliği

Depolama tanklarının dibinde tortu oluşumu olur, bu denenle belirli periyotlarla temizliklerinin yapılması gerekir. Kapalı alanlarda ve kimyasallarla çalışma İSG eğitimlerini tamamlamış...

Ömrünü Tamamlamış Tankların Kesim ve Söküm Hizmeti

Firmamız tarafından, ömrünü tamamlamış silo, yatay silindirik, kare yer altı ve yer üstü akaryakıt veya kimyasal tanklarının kesimi ve sökümü yapılmaktadır. Kesim öncesi tanklar ...

Tank Sızdırmazlık Testi ve Kalibrasyon Cetveli

Temizliğini yapmış olduğumuz tankların sizlerin talepleri doğrultusunda sızdırmazlık testini ve 3d lazer kalibrasyon cetvellerini anlaşmalı olduğumuz yetkili ölçüm firmalarına hazırlatıyoruz.

Tehlikeli Atıkların Nakliyesi

Tehlikeli atıkların taşınması MOTAT sistemi üzerinden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlükleri tarafından lisans verilmiş firmalar tarafından yapılmalıdır.

Tehlikeli Atıkların Toplanması, Taşınması ve Bertarafı

anserojen, toksik, patlayıcı, tutuşabilen, korozif, tahriş edici vb. özelliklerinden dolayı insan sağlığı ve çevre bakımından risk teşkil eden atıklara tehlikeli atık denir.

title icon
Kalite

Politikamız

  • Müşterilerimizin, çalışanlarımızın ve toplumun ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak adına, yönetim sistemimizi sürekli geliştirip, iyileştirmek.
  • Tehlikeli atık taşımacılığı ve bertarafı hizmetinde çevreye zarar vermemek için tüm tedbirleri almak.
  • Yasal ve diğer yükümlülüklere, yürürlükteki çevre ve İSG mevzuatına tam olarak uymak.
  • Üretici ve bertaraf firmalarının çevre bilincinin geliştirilmesi için çalışmalarda bulunmak.
  • Çalışanlarımızda kalite, çevre ve insan sağlığı güvenliği bilincini geliştirmek.
  • İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili tehlikeleri hassasiyetle izlemek, bunları en aza indirmek için gerekli çabayı göstermek.
  • Yaralanmaların ve sağlık bozulmalarının önlenmesi için tüm tedbirleri almak.

Arel

Blog